Такі смачні та дуже ароматні слойки з начинкою з мандарином можна готувати хоч щодня. Часу вони вимагають мінімального, а на смак виходять шикарними. Існують різні способи приготування – мандарини можна і поміщати всередину тіста, і викладати зверху. Сьогодні ми розповімо вам про найпростіший спосіб приготування.
Інгредієнти:
- Тісто листкове дріжджове – 250 г
- Мандарини – 3-4 шт.
- Цукровий пісок – 40 г
- Борошно – для розкочування тіста
Приготування:
Мандарини очистити та розділити на часточки. Очистити часточки від білих плівок та видалити кісточки, інакше вони зіпсують випічку.
Тісто потрібно розморозити та дозволити йому піднятися. За допомогою качалки слід розкотити пласт до потрібного розміру.
Тепер слід нарізати тісто на ті самі частини. Найзручніше нарізку здійснювати круглим ножем для піци.
Деко застеліть пергаментом і, при необхідності, змастіть олією. Тепер викладіть нарізані прямокутники тіста на відстані один від одного.
На кожну прошарку потрібно помістити по кілька часточок мандарину. Оптимальна кількість – три штуки, можна викласти довільно.
Тепер слойки потрібно посипати цукром – можна використовувати як звичайний білий, так і очеретяний. Дійте на ваш смак.
Духовку потрібно розігріти до 200 градусів і поставити випікатися. Достатньо 20-ти хвилин, щоб слойки добре зарум’янилися.
На стіл можна подавати як теплими, так і остиглими. З напоїв оптимальним буде чай чи какао.
Смачного!