Готуються швидко, просто, з продуктів, які завжди знайдуться вдома. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У невелику каструлю викладаємо яєчний жовток, додаємо цукор, кукурудзяний крохмаль, вливаємо молоко і добре перемішуємо віночком.
Додаємо лимонну цедру, сік лимонний, перемішуємо.
Ставимо на повільний вогонь і готуємо до загусання, постійно перемішуючи. Знімаємо з вогню та накриваємо харчовою плівкою.
Листкове тісто розрізаємо на 9 квадратів.
На кожному квадратику робимо надрізи на кутах. І в кожний трикутник викладаємо крем.
Загортаємо трикутники до центру.
Викладаємо на лист, застелений пергаментом.
Змащуємо водою, посипаємо зверху цукром і в центр викладаємо варення або джем (у мене полуничне варення). Випікаємо 20 хвилин, в розігрітій духовці до 200 градусів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…