Приготувати простіше простого, продукти мінімальні, а виходять дуже смачні!
Інгредієнти:
Куряча грудка – 300 г
Цибуля – 1 штука
Сіль і перець
Сир – 100 г
Яєчний жовток – 1 штука
Кунжут
Листкове тісто – 250 г
Приготування:
Цибулю дрібненько нарізаємо і обсмажуємо на сковороді з олією.
Курячі грудинки подрібнюємо в кухонному комбайні і додаємо до цибулі на сковорідку. Перемішуємо та обсмажуємо до готовності м’яса. Додаємо сіль, перець, перемішуємо та знімаємо з вогню.
Листкове тісто розрізаємо на чотири квадратики. У кожен квадратик викладаємо натертий на тертці сир та м’ясну начинку.
Згортаємо кути та защипуємо. Перекладаємо на лист з пергаментом і промазуємо яєчним жовтком. За бажанням можна посипати кунжут.
Запікаємо 20 хвилин при 180 градусах
Смачного!.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…