Приготувати простіше простого, продукти мінімальні, а виходять дуже смачні!
Інгредієнти:
Куряча грудка – 300 г
Цибуля – 1 штука
Сіль і перець
Сир – 100 г
Яєчний жовток – 1 штука
Кунжут
Листкове тісто – 250 г
Приготування:
Цибулю дрібненько нарізаємо і обсмажуємо на сковороді з олією.
Курячі грудинки подрібнюємо в кухонному комбайні і додаємо до цибулі на сковорідку. Перемішуємо та обсмажуємо до готовності м’яса. Додаємо сіль, перець, перемішуємо та знімаємо з вогню.
Листкове тісто розрізаємо на чотири квадратики. У кожен квадратик викладаємо натертий на тертці сир та м’ясну начинку.
Згортаємо кути та защипуємо. Перекладаємо на лист з пергаментом і промазуємо яєчним жовтком. За бажанням можна посипати кунжут.
Запікаємо 20 хвилин при 180 градусах
Смачного!.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…