Хачапурі на сковороді за 10 хвилин – швидке і дуже смачне перекушування! Тісто на кефірі, без дріжджів та проблем. З’їдаються в мить, я навіть подавати не встигаю! Ділюсь улюбленим рецептом з Вами.
Інгредієнти:
на 4 штуки
Приготування:
У чашку розбиваємо куряче яйце, додаємо сіль, цукровий пісок і добре перемішуємо.
Додаємо теплий кефір, олію і знову перемішуємо.
Просіваємо поступово пшеничне борошно, додаємо харчову соду, перемішуємо і руками збираємо тісто в комок. Готове тісто має липнути до рук. Накриваємо харчовою плівкою та залишаємо «постояти» на десять хвилин.
У чисту чашу додаємо тертий сир, розбиваємо яйце і добре перемішуємо.
Формуємо з начинки чотири кульки однакових розмірів.
Робочу поверхню змащуємо олією. Розділяємо тісто на чотири рівні шматки, формуємо кульки і залишаємо під плівкою.
Беремо по одному і формуємо коржик, у середину кладемо сирну кульку.
Збираємо в мішечки і придавлюємо.
Викладаємо по одному коржі на суху розігріту сковороду та обсмажуємо з кожного боку до золотистості (на невеликому вогні).
Готові коржі змащуємо вершковим маслом.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…