Сьогодні я до Вас із простим, але дуже смачним рецептом. Печінка на сковороді в сметанному соусі, лише кілька секретів і вона у Вас вийде не просто смачною, а дуже смачною. І готується зовсім не складно і, до того ж, швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Печінка 600 грамів, промиємо, поріжемо на шматочки, кладемо в миску, до речі побачила в інтернеті пораду і тепер печінку замочую не в молоці, а в окропі, окроп повністю прибирає гіркоту всього за 2 хвилини. Заливаю окропом і залишаю на 2-3 хвилини. Потім зливаю воду.
Цибулі для цього рецепту беру 4 шт. і ріжу чверть кільцями.
На сковороду наливаємо трохи олії, кладемо цибулю і обсмажуємо до легкої золотистості, тепер додаємо часник, через секунд 30 кладемо підготовлену печінку, тушкуємо під кришкою хвилини 3-4. Тепер до сковороди до печінки додаю 1 ч.л гірчиці, гірчиця печінку розм’якшує і вона стає ще ніжнішою, і додамо сметану ложки 3-4, сіль трохи більше половини ч.л, чорний перець. Вогонь роблю мінімальний, закриваю кришкою і тушкую хвилин 10 і все… печінка готова. Подаємо з картопляним пюре та обов’язково маринованими огірками, вони доповнять смак страви.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…