Сьогодні я до Вас із простим, але дуже смачним рецептом. Печінка на сковороді в сметанному соусі, лише кілька секретів і вона у Вас вийде не просто смачною, а дуже смачною. І готується зовсім не складно і, до того ж, швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Печінка 600 грамів, промиємо, поріжемо на шматочки, кладемо в миску, до речі побачила в інтернеті пораду і тепер печінку замочую не в молоці, а в окропі, окроп повністю прибирає гіркоту всього за 2 хвилини. Заливаю окропом і залишаю на 2-3 хвилини. Потім зливаю воду.
Цибулі для цього рецепту беру 4 шт. і ріжу чверть кільцями.
На сковороду наливаємо трохи олії, кладемо цибулю і обсмажуємо до легкої золотистості, тепер додаємо часник, через секунд 30 кладемо підготовлену печінку, тушкуємо під кришкою хвилини 3-4. Тепер до сковороди до печінки додаю 1 ч.л гірчиці, гірчиця печінку розм’якшує і вона стає ще ніжнішою, і додамо сметану ложки 3-4, сіль трохи більше половини ч.л, чорний перець. Вогонь роблю мінімальний, закриваю кришкою і тушкую хвилин 10 і все… печінка готова. Подаємо з картопляним пюре та обов’язково маринованими огірками, вони доповнять смак страви.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…