Сьогодні я до Вас із простим, але дуже смачним рецептом. Печінка на сковороді в сметанному соусі, лише кілька секретів і вона у Вас вийде не просто смачною, а дуже смачною. І готується зовсім не складно і, до того ж, швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Печінка 600 грамів, промиємо, поріжемо на шматочки, кладемо в миску, до речі побачила в інтернеті пораду і тепер печінку замочую не в молоці, а в окропі, окроп повністю прибирає гіркоту всього за 2 хвилини. Заливаю окропом і залишаю на 2-3 хвилини. Потім зливаю воду.
Цибулі для цього рецепту беру 4 шт. і ріжу чверть кільцями.
На сковороду наливаємо трохи олії, кладемо цибулю і обсмажуємо до легкої золотистості, тепер додаємо часник, через секунд 30 кладемо підготовлену печінку, тушкуємо під кришкою хвилини 3-4. Тепер до сковороди до печінки додаю 1 ч.л гірчиці, гірчиця печінку розм’якшує і вона стає ще ніжнішою, і додамо сметану ложки 3-4, сіль трохи більше половини ч.л, чорний перець. Вогонь роблю мінімальний, закриваю кришкою і тушкую хвилин 10 і все… печінка готова. Подаємо з картопляним пюре та обов’язково маринованими огірками, вони доповнять смак страви.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…