Сьогодні готуємо чудові ласощі на свято. Цей рецепт, напевно, найлегший та найшвидший. З таким рецептом впорається будь-хто. Торт ніжний, смачний та неймовірно швидкий у приготуванні. Дуже рекомендую приготувати це мега смачно та просто.
Інгредієнти:
Приготування:
Для початку візьмемо велику, глибоку миску, де ми замішуватимемо тісто. Всипаємо в неї цукор та ванільний цукор. Додамо соду. Всипаємо манну крупу.
Потім обов’язково просіємо борошно та какао. Перемішаємо.
Тепер вливаємо одне яйце та розтоплене вершкове масло кімнатної температури, я його просто розтопила у мікрохвильовій печі. Додаємо кефір і перемішаємо.
Я як експеримент вирішила всипати смаженого насіння в тісто, мені дуже сподобався результат. Заливаємо тісто у форму, застелену пергаментним папером та розрівняємо. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 180-190 градусів приблизно 45 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою.
Знімаємо шапочку і розрізаємо корж навпіл.
Зробимо крем. У сметану всипаємо цукрову пудру і добре перемішаємо. Перемажемо торт. Зверху посипаємо крихтою з шапочки коржа.
Тепер додамо в крихту, що залишилася, сметану і цукрову пудру. Перемішаємо і скачаємо кульки. Прикрашаємо торт.
Смачного!!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…