Сьогодні готуємо чудові ласощі на свято. Цей рецепт, напевно, найлегший та найшвидший. З таким рецептом впорається будь-хто. Торт ніжний, смачний та неймовірно швидкий у приготуванні. Дуже рекомендую приготувати це мега смачно та просто.
Інгредієнти:
- Борошно 1 ст. (250 мл)
- Манна крупа 1 ст.
- Цукор 1 ст.
- Кефір 1 ст.
- Сода 0,5 ч. л.
- Ванільний цукор 10 г
- Масло вершкове 100 г
- Яйця 1 шт.
- Какао 3 ст.л.
- Сметана 1,5 ст.
- Цукрова пудра 2 ст.л.
Приготування:
Для початку візьмемо велику, глибоку миску, де ми замішуватимемо тісто. Всипаємо в неї цукор та ванільний цукор. Додамо соду. Всипаємо манну крупу.
Потім обов’язково просіємо борошно та какао. Перемішаємо.
Тепер вливаємо одне яйце та розтоплене вершкове масло кімнатної температури, я його просто розтопила у мікрохвильовій печі. Додаємо кефір і перемішаємо.
Я як експеримент вирішила всипати смаженого насіння в тісто, мені дуже сподобався результат. Заливаємо тісто у форму, застелену пергаментним папером та розрівняємо. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 180-190 градусів приблизно 45 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою.
Знімаємо шапочку і розрізаємо корж навпіл.
Зробимо крем. У сметану всипаємо цукрову пудру і добре перемішаємо. Перемажемо торт. Зверху посипаємо крихтою з шапочки коржа.
Тепер додамо в крихту, що залишилася, сметану і цукрову пудру. Перемішаємо і скачаємо кульки. Прикрашаємо торт.
Смачного!!!