Цей рецепт – чудовий варіант десерту до чаю або кави. Простота приготування роблять рулет ідеальним вибором для десерту в ті дні, коли бажається чогось особливого, але немає часу на складні приготування.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування:
Яйця збиваємо міксером до піни. Додаємо до яєць цукор і сіль, ще раз ретельно збиваємо. До отриманої яєчної маси додаємо сухе молоко, борошно і соду. Тісто повинно мати консистенцію, схожу на тісто для млинців. Виливаємо отримане тісто на лист, покритий папером для випічки, тоненьким шаром і розподіляємо все рівномірно. Випікаємо у духовці, розігрітій до 180 °C 5-7 хвилин. На гарячий корж викладаємо тонким шаром варене згущене молоко, кладемо очищений банан і швидко скручуємо в рулет. Зверху посипаємо цукровою пудрою.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…