Рецепти

Швидкий рулет до чаю

Цей рецепт – чудовий варіант десерту до чаю або кави. Простота приготування роблять рулет ідеальним вибором для десерту в ті дні, коли бажається чогось особливого, але немає часу на складні приготування.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Яйце – 3 шт
  • Цукор – 5 ст. л
  • Сіль
  • Сухе молоко – 5 ст. л
  • Борошно – 5 ст. л

Для крему:

  • Варене згущене молоко – 1 банка
  • Банан – 1-2 шт

Приготування:

Яйця збиваємо міксером до піни. Додаємо до яєць цукор і сіль, ще раз ретельно збиваємо. До отриманої яєчної маси додаємо сухе молоко, борошно і соду. Тісто повинно мати консистенцію, схожу на тісто для млинців. Виливаємо отримане тісто на лист, покритий папером для випічки, тоненьким шаром і розподіляємо все рівномірно. Випікаємо у духовці, розігрітій до 180 °C 5-7 хвилин. На гарячий корж викладаємо тонким шаром варене згущене молоко, кладемо очищений банан і швидко скручуємо в рулет. Зверху посипаємо цукровою пудрою.

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…