Цей рецепт – чудовий варіант десерту до чаю або кави. Простота приготування роблять рулет ідеальним вибором для десерту в ті дні, коли бажається чогось особливого, але немає часу на складні приготування.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування:
Яйця збиваємо міксером до піни. Додаємо до яєць цукор і сіль, ще раз ретельно збиваємо. До отриманої яєчної маси додаємо сухе молоко, борошно і соду. Тісто повинно мати консистенцію, схожу на тісто для млинців. Виливаємо отримане тісто на лист, покритий папером для випічки, тоненьким шаром і розподіляємо все рівномірно. Випікаємо у духовці, розігрітій до 180 °C 5-7 хвилин. На гарячий корж викладаємо тонким шаром варене згущене молоко, кладемо очищений банан і швидко скручуємо в рулет. Зверху посипаємо цукровою пудрою.
Українська співачка Світлана Тарабарова звернулася до свого рідного міста Херсон у День його народження, який…
Відома українська акторка Наталка Денисенко вирушила на відпочинок разом зі своїм 6-річним сином Андрієм, який…
Запечені на грилі баклажани — це чудовий літній гарнір або закуска. Їх можна подавати як…
Рулет із лаваша з фаршем — це смачна і проста страва, яка ідеально підходить для…
Шоколадне печиво з карамеллю — справжня насолода для любителів солодкого. Вдале поєднання гіркого шоколаду і…
У родині відомого українського ведучого та гумориста Андрія Бєднякова сьогодні особливий день — його донька…