Приготування розсипчастого рису на сковороді – це простий і смачний спосіб насолодитися ароматним гарним обідом або вечерею. Цей рецепт додасть вам часу, оскільки його можна легко й швидко приготувати.
Інгредієнти:
Приготування:
Підготовлюємо всі інгредієнти. Цибулю очищуємо від шкірки та промиваємо в холодній воді. Нарізаємо дрібно цибулю за допомогою гострого ножа. На розігріту сковороду наливаємо трохи рослинної олії та відправляємо нарізану цибулю. Смажимо цибулю до золотистого кольору. Періодично помішуємо, щоб не пригоріла. Зручно це робити за допомогою дерев’яної лопатки. Поки смажимо цибулю, підготовлюємо необхідну кількість рису. Декілька разів промиваємо його в холодній воді. Потім зливаємо усю воду, скориставшись друшляком. Коли цибуля підсмажиться, додаємо до сковороди промитий рис. Перемішуємо і смажимо все разом 3-4 хвилини. Додаємо до рису трохи солі та спецій. Добре перемішайте все. Додаємо в сковороду потрібну кількість гарячої води. Перемішуємо і доводимо до кипіння. Потім накриваємо сковороду кришкою, зменшуємо вогонь і залишаємо готуватися приблизно 10-15 хвилин.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…