Пиріг на такому миттєвому тісті виходить надзвичайно смачним. Особливий смак і ніжність заливній випічці надає сметана, на якій і робиться тісто.
Начинка найпростіша, але вона дуже сюди підходить і багатьом подобається – це яйця та зелена цибуля.
Інгредієнти:
Приготування:
Відразу робиться начинка – відварити круто яйця. Дрібно нарізати їх і змішати з дрібнонарізаною зеленою цибулею. Трохи посолити та поперчити. Щоб начинка не була сухою, я додаю до неї 2-3 ст.л. розтопленого вершкового масла.
Включаємо розігрівати духовку на 190 градусів, а в цей час зробимо тісто і сам пиріг.
У глибокій мисці змішуємо сметану з яйцями, цукром, сіллю та розтопленим маслом або олією. Через сито всипаємо борошно з розпушувачем.
Виливаємо трохи більше половини тіста в змащену олією форму. Акуратно, рівномірно викладаємо начинку посередині, щоб вона трохи не доходила до країв. Зверху рівним шаром виливаємо тісто, що залишилося. Якщо треба розрівнюємо ложкою та ставимо в духовку.
Випікається пиріг приблизно 35-40 хвилин.
Готовий пиріг, коли дістали з духовки, не потрібно одразу діставати з форми, викладати чи нарізати. Поки гарячий, він дуже ніжний, обов’язково даємо йому трохи охолонути.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…