Пиріг на такому миттєвому тісті виходить надзвичайно смачним. Особливий смак і ніжність заливній випічці надає сметана, на якій і робиться тісто.
Начинка найпростіша, але вона дуже сюди підходить і багатьом подобається – це яйця та зелена цибуля.
Інгредієнти:
Приготування:
Відразу робиться начинка – відварити круто яйця. Дрібно нарізати їх і змішати з дрібнонарізаною зеленою цибулею. Трохи посолити та поперчити. Щоб начинка не була сухою, я додаю до неї 2-3 ст.л. розтопленого вершкового масла.
Включаємо розігрівати духовку на 190 градусів, а в цей час зробимо тісто і сам пиріг.
У глибокій мисці змішуємо сметану з яйцями, цукром, сіллю та розтопленим маслом або олією. Через сито всипаємо борошно з розпушувачем.
Виливаємо трохи більше половини тіста в змащену олією форму. Акуратно, рівномірно викладаємо начинку посередині, щоб вона трохи не доходила до країв. Зверху рівним шаром виливаємо тісто, що залишилося. Якщо треба розрівнюємо ложкою та ставимо в духовку.
Випікається пиріг приблизно 35-40 хвилин.
Готовий пиріг, коли дістали з духовки, не потрібно одразу діставати з форми, викладати чи нарізати. Поки гарячий, він дуже ніжний, обов’язково даємо йому трохи охолонути.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…