Сьогодні готую дуже смачний сирний коржик на сковороді. Готується дуже швидко, тому відразу ставлю на плиту розігріватися сковорідку і додаю трохи олії.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці з’єдную три яйця, сіль за смаком і чайну ложку італійських трав. Додаю 100 г сметани будь-якої жирності, замість сметани можна взяти густий йогурт. Все перемішую вінчиком.
На великій тертці натираю 150 г сиру, так само можна взяти навпіл сир і м’який сир, перемішую.
Додаю 80 г борошна і знову все перемішую. Соду та розпушувач додавати не потрібно.
Викладаю тісто на розігріту сковорідку та рівномірно розподіляю, діаметр моєї сковороди 24 см.
Накриваю кришкою та готую близько 5 хвилин на середньому вогні.
Як тільки коржик знизу добре підрум’яниться, а зверху тісто схопиться – перевертаю за допомогою лопатки.
Щоб залишилася хрумка скоринка – кришкою більше не накриваю і готую на невеликому вогні до готовності, низ коржика так само повинен підрум’янитися.
Виходить ось такий коржик, він смачний і в гарячому і в холодному вигляді. Сир зверху засмажується і виходить смачна і хрумка скоринка.
Відмінно підійде на сніданок або перекус, а також може стати повноцінним обідом або вечерею.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…