За 25 хвилин готую ситний і дуже смачний салат з грибів, консервованої квасолі і цибулі з додаванням зелені і горіхів. Гриби і горіхи можна брати будь-які, у мене печериці та арахіс. Щоб додати салату яскравий смак і гостроту, цибулю мариную в оцті. Квасоля робить салат більш ситним і красивим. Петрушка і кріп додає свіжість.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачного!!!
Також читайте: САЛАТ “ГРИБНА ПОЛЯНА” СЕРЙОЗНИЙ КОНКУРЕНТ ОЛІВ’Є
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…