Готуються просто, без метушні, із простих продуктів. Їх обожнює моя сім’я, а особливо діти! Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Яйця – 2 штуки
Сир – 250 г
Рослинна олія – 2 ст. ложки
Цукор – 1 ст. ложка
Розпушувач – 1 ст. ложка
Сіль – щіпка
Часник – 2-3 зубчики
Борошно – 240 г
Начинка:
Помідори
Перець
Моцарелла – 110 г
Сосиски – 150 г
Кетчуп
Приготування:
У миску додаємо яйця, цукор, сіль і злегка перемішуємо віночком. Наливаємо олії, додаємо часник (пропущений через прес) і знову перемішуємо. Кладемо сир і ретельно розмішуємо до однорідної маси. Насипаємо розпушувач, трохи борошна і перемішуємо.
Поступово додаємо решту борошна і замішуємо тісто. Тісто має бути м’яким, однорідним та гладким. Накриваємо плівкою та залишаємо на 5-10 хвилин.
Для начинки дрібно нарізаємо усі інгредієнти.
Розкочуємо тісто і ділимо на 12 частин.
З кожної частини скочуємо кульку. Перекладаємо на лист, застелений пергаментним папером.
За допомогою склянки робимо заглиблення. Змащуємо кетчупом.
Викладаємо начинку (начинка може бути будь-якою).
Змащуємо яйцем і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку – на 15-20 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…