Ніжні смачні цукерки із 2 натуральних продуктів. Готуються вони швидко і легко, тому що варити, запікати нічого не треба. Просто все викладаю в миску, перемішую та формую цукерки. Домашній десерт виходить натуральним, ніжним із чудовим карамельним смаком.
Інгредієнти:
Приготування:
Із загального обсягу кокосової стружки прибираємо 6 ст. ложок (залишаємо для прикраси). Решту стружки висипаємо в миску.
До кокосової стружки додаємо варене згущене молоко (не все відразу, приблизно 50 г залишаємо).
Добре перемішуємо. Якщо виходить сухувата суміш, то додаємо згущене молоко (у мене пішло рівно 300 г). Повинна вийти дуже густа та липка суміш.
Руки змочуємо у воді та формуємо з підготовленої солодкої маси невеликі кульки (15 шт.).
Цукерки можна доповнити лише кокосовою стружкою (залишок 6 ст. л.) або ще можна використовувати цукрову пудру, корицю, какао-порошок та подрібнені горіхи. Щоб показати як цукерки виглядають у різних варіантах, 5 штук обвалюю в кокосовій стружці, 5 штук у цукровій пудрі та 5 штук у меленій кориці. Пудру та корицю беру по 2 ст. ложки з гіркою.
Готові цукерки з кокосової стружки викладаємо на тарілку і одразу подаємо на стіл. Цукерки виходять ніжними, солодкими, дуже ароматними з відмінним карамельним та кокосовим смаком.
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…