Таке тісто при випіканні чудово піднімається, хоча в ньому немає дріжджів. Тісто замішується дуже швидко, складається з простих продуктів, виходить пористе, м’яке, дуже ароматне та смачне. Його можна готувати з цукром або без цукру. А ще борошно можна замінити на вівсяні пластівці. Булочки відмінно підходять для сніданку чи перекушування.
Інгредієнти:
Приготування:
Сир купую не дуже вологий у контейнері. Сир протираємо через сито, додаємо цукор та сіль.
Одне яйце розбиваємо відразу в сир. Друге яйце розбиваємо в чашку, перемішуємо вилкою і виливаємо в миску, але трохи залишаємо в чашці для змащування булочок.
Яйця з сиром добре перемішуємо вилкою, висипаємо частину борошна та розпушувач.
Продовжуємо порціями додавати борошно, перемішуємо вилкою, а потім замішуємо тісто рукою. Тісто виходить густе, але воно ніжне та липке.
Руки змочуємо у воді, відриваємо від тіста шматочки (8 шт.), Округлюємо і викладаємо на деко на відстані один від одного. Змащуємо булочки залишками яйця та випікаємо у розігрітій духовці при 180 градусах 20 хвилин.
Як тільки булочки добре піднімуться і зарум’яняться, виймаємо з духовки і трохи остуджуємо. Булочки при випіканні добре піднімаються.
М’якуш у булочок виходить пориста, м’яка, але він трохи щільніша, ніж у дріжджових булочок. Булочки красиві, дуже ароматні із чудовим сирним смаком. Подаємо їх з вершковим маслом, медом, варенням на сніданок або як перекушування.
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…