Таке тісто при випіканні чудово піднімається, хоча в ньому немає дріжджів. Тісто замішується дуже швидко, складається з простих продуктів, виходить пористе, м’яке, дуже ароматне та смачне. Його можна готувати з цукром або без цукру. А ще борошно можна замінити на вівсяні пластівці. Булочки відмінно підходять для сніданку чи перекушування.
Інгредієнти:
Приготування:
Сир купую не дуже вологий у контейнері. Сир протираємо через сито, додаємо цукор та сіль.
Одне яйце розбиваємо відразу в сир. Друге яйце розбиваємо в чашку, перемішуємо вилкою і виливаємо в миску, але трохи залишаємо в чашці для змащування булочок.
Яйця з сиром добре перемішуємо вилкою, висипаємо частину борошна та розпушувач.
Продовжуємо порціями додавати борошно, перемішуємо вилкою, а потім замішуємо тісто рукою. Тісто виходить густе, але воно ніжне та липке.
Руки змочуємо у воді, відриваємо від тіста шматочки (8 шт.), Округлюємо і викладаємо на деко на відстані один від одного. Змащуємо булочки залишками яйця та випікаємо у розігрітій духовці при 180 градусах 20 хвилин.
Як тільки булочки добре піднімуться і зарум’яняться, виймаємо з духовки і трохи остуджуємо. Булочки при випіканні добре піднімаються.
М’якуш у булочок виходить пориста, м’яка, але він трохи щільніша, ніж у дріжджових булочок. Булочки красиві, дуже ароматні із чудовим сирним смаком. Подаємо їх з вершковим маслом, медом, варенням на сніданок або як перекушування.
Смачного!!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…