Це так смачно, що рідні з’їли їх миттєво! Швидкий та простий перекус на сковороді із звичайних інгредієнтів. Якщо ще не куштували – дуже рекомендую. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У велику тарілку викладаємо сметану. Додаємо яйце, сіль, чорний перець та солодку паприку. Насипаємо борошно і добре розмішуємо всі інгредієнти.
Наливаємо молоко та перемішуємо.
Грудку індички нарізаємо на невеликі шматочки. Посипаємо сіллю, чорним молотим перцем та руками перетираємо між собою.
Заготовлені шматочки індички обвалюємо в борошні, потім у яєчній масі і викладаємо на розігріту сковороду з олією. Смажимо з обох боків до золотистої скоринки. Робимо так з усіма шматочками індички.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…