Це так смачно, що рідні з’їли їх миттєво! Швидкий та простий перекус на сковороді із звичайних інгредієнтів. Якщо ще не куштували – дуже рекомендую. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Сметана – 100 г
- Яйце куряче – 1 штука
- Сіль та чорний мелений перець – на свій смак
- Солодка паприка – на смак
- Борошно – 2 столові ложки
- Молоко – 5 столових ложок
- Грудка індички – 600 г
- Борошно – для обвалення
- Рослинна олія – для смаження
Приготування:
У велику тарілку викладаємо сметану. Додаємо яйце, сіль, чорний перець та солодку паприку. Насипаємо борошно і добре розмішуємо всі інгредієнти.
Наливаємо молоко та перемішуємо.
Грудку індички нарізаємо на невеликі шматочки. Посипаємо сіллю, чорним молотим перцем та руками перетираємо між собою.
Заготовлені шматочки індички обвалюємо в борошні, потім у яєчній масі і викладаємо на розігріту сковороду з олією. Смажимо з обох боків до золотистої скоринки. Робимо так з усіма шматочками індички.
Смачного!