Сьогодні поділюся з вами рецептом найпростішого печива. Воно дуже смачне, ніжне та готується максимально швидко.
Інгредієнти:
Приготування:
Розбиваю в миску яйце, додаю цукор, ванільний цукор, сіль та йогурт.Перемішую продукти вінчиком.
В іншу тарілку висипаю борошно і додаю розпушувач. Перемішую. Додаю холодне вершкове масло, я його порізала на шматочки. Перетираю масло з борошном. Виливаю яєчну суміш. Перемішую руками та формую м’яке тісто.
Розкочую тісто у прямокутний пласт. Товщина пласта приблизно 3 мм. Посипаю зверху цукром і висипаю кунжут.
Одну третину тіста підгинаю. Насипаю на нього залишки цукру та кунжуту, знову підгинаю. Усього виходить три шари.
Розділяю пласт на дві частини та кожну нарізаю на невеликі прямокутники. Ширина приблизно 2,5 см
Всі заготовки викладаю на лист і ставлю в заздалегідь розігріту до 180 разів у духовку
Час випікання приблизно 15-20 хвилин
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…