Це яскраве, пікантне блюдо прижилося в нашій родині відразу. Готую до вечері як гарнір. Готується дуже швидко і просто. Подивіться і вам сподобається:
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза
- 2 ст. л. рослинної олії
- 200 г сметани
- невеликий пучок зелені
- 3 зубчики часнику
- 1/4 ч. Л. мускатного горіха
- сіль
- перець
Приготування:
- Гарбуз очищаю, нарізаю кубиками і обсмажую на олії протягом 5 хвилин до золотистої скоринки.
- Тим часом, готую соус. До сметани додаю подрібнену зелень, часник, сіль, спеції.
- Перемішую.
- І додаю до гарбуза.
- Тушу під кришкою протягом 7 – 10 хвилин, періодично помішуючи.
- Перевіряю на готовність і можна подавати до столу.
Смачного!
Також читайте: БАКЛАЖАНИ В СМЕТАНІ – ВСІМ НАГАДУЮТЬ СМАЖЕНІ ГРИБИ (БЛЮДО СИТНЕ, АЛЕ В НЬОМУ МАЛО КАЛОРІЙ)