Яскрава, дуже проста і ситна страва для всієї родини. Готуємо молоду картоплю, легкий соус та смажену грудинку.
Обов’язково приготуйте, порадуйте смачною вечерею рідних та переконайтеся самі наскільки це все смачно.
Інгредієнти:
Приготування:
У підсоленій воді з додаванням лаврового листа відварюємо до готовності картоплю. У чашу блендера відправляємо йогурт, зелень та дрібнонарізану половину зубчика часнику. На смак солимо, перчимо і пробиваємо в однорідну масу. Грудинку ріжемо на шматочки і на сильному вогні обсмажуємо до рум’яності. Дрібно ріжемо стебла кропу і тонкими пір’їнками нарізаємо червону цибулю. У піалі з’єднуємо цибулю, стебла кропу, додаємо оцет і по щіпці цукру та солі. Наливаємо в піал трохи води, перемішуємо і залишаємо маринуватися.
Картоплю, що зварилася, злегка обсмажуємо на вершковому маслі і викладаємо на тарілку. Зверху поливаємо приготованим соусом із йогурту, посипаємо маринованою цибулею.
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…