Яскрава, дуже проста і ситна страва для всієї родини. Готуємо молоду картоплю, легкий соус та смажену грудинку.
Обов’язково приготуйте, порадуйте смачною вечерею рідних та переконайтеся самі наскільки це все смачно.
Інгредієнти:
Приготування:
У підсоленій воді з додаванням лаврового листа відварюємо до готовності картоплю. У чашу блендера відправляємо йогурт, зелень та дрібнонарізану половину зубчика часнику. На смак солимо, перчимо і пробиваємо в однорідну масу. Грудинку ріжемо на шматочки і на сильному вогні обсмажуємо до рум’яності. Дрібно ріжемо стебла кропу і тонкими пір’їнками нарізаємо червону цибулю. У піалі з’єднуємо цибулю, стебла кропу, додаємо оцет і по щіпці цукру та солі. Наливаємо в піал трохи води, перемішуємо і залишаємо маринуватися.
Картоплю, що зварилася, злегка обсмажуємо на вершковому маслі і викладаємо на тарілку. Зверху поливаємо приготованим соусом із йогурту, посипаємо маринованою цибулею.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…