Яскрава, дуже проста і ситна страва для всієї родини. Готуємо молоду картоплю, легкий соус та смажену грудинку.
Обов’язково приготуйте, порадуйте смачною вечерею рідних та переконайтеся самі наскільки це все смачно.
Інгредієнти:
Приготування:
У підсоленій воді з додаванням лаврового листа відварюємо до готовності картоплю. У чашу блендера відправляємо йогурт, зелень та дрібнонарізану половину зубчика часнику. На смак солимо, перчимо і пробиваємо в однорідну масу. Грудинку ріжемо на шматочки і на сильному вогні обсмажуємо до рум’яності. Дрібно ріжемо стебла кропу і тонкими пір’їнками нарізаємо червону цибулю. У піалі з’єднуємо цибулю, стебла кропу, додаємо оцет і по щіпці цукру та солі. Наливаємо в піал трохи води, перемішуємо і залишаємо маринуватися.
Картоплю, що зварилася, злегка обсмажуємо на вершковому маслі і викладаємо на тарілку. Зверху поливаємо приготованим соусом із йогурту, посипаємо маринованою цибулею.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…