Подруга поділися рецептом соковитої та неймовірно смачної курячої грудки. Смачніше я ще не пробувала – тепер завжди так готуватиму! Готується швидко і без метушні. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 500 г
- Сіль та чорний перець – на свій смак
- Рослинна олія – для смаження
- Вершкове масло – 25 г
- Кленовий сироп – 50 г
- Соєвий соус – 1 столова ложка
- Оцет рисовий – 1 столова ложка
- Часник – 1 зубчик
- Петрушка – для прикраси
Приготування:
На курячому філе робимо надрізи, солимо і перчимо. Викладаємо на сковороду з олією і додаємо вершкове масло.
Обсмажуємо до золотистої скоринки, потім перевертаємо (щоб сторона з надрізами була знизу). Вливаємо кленовий сироп, соєвий соус та рисовий оцет.
Додаємо подрібнений часник і за кілька хвилин знову перевертаємо. Посипаємо дрібно нарізаною петрушкою та подаємо до столу!
Смачного!