Нове

Швидка піца на сковороді: всього 10 хвилин і апетитна випічка готова

Часто буває так, що домашні просять піцу, а поратися з тістом, начинкою, зовсім немає часу та бажання. Тоді на допомогу прийде швидка піца на сковороді. Це справді блискавичний та смачний рецепт домашньої піци. Вона готується просто і всього за кілька хвилин. Впорається навіть дитина!

Для начинки можна використовувати будь-які продукти, які знайдуться в холодильнику: вже приготоване м’ясо, ковбаска, свіжі овочі та, звичайно, сир.
Готова піца виходить апетитною та дуже смачною. Вона соковита, ароматна та ситна.
Кожній господині обов’язково стане в нагоді цей рецепт швидкої піци на сковороді!

Інгредієнти:

Тісто:

  • яйця – 2 шт.
  • борошно – 9 ст. л.
  • кефір (сметана) – 8 ст. л.
  • сіль – 1/3 ч. л.

Начинка:

  • помідор – 1 шт.
  • ковбаса – 100 г
  • сир – 50 г

Приготування:

Спочатку підготуємо усі інгредієнти. 100 г ковбаси нарізаємо кружальцями, а потім кружечки нарізаємо брусочками. Ковбасу можна використати будь-яку. Також ковбасу можна замінити сосисками, відвареним або запеченим м’ясом. 50 г сиру тремо на великій тертці.

Один помідор середнього розміру нарізаємо пластинками. Оскільки у мене великий помідор, то я використовую лише половину.

У миску розбиваємо 2 яйця і трохи солимо. Усе збиваємо до легкої піни.
Наливаємо 8 ст. л. кефіру або сметани і знову збиваємо міксером.

У цю суміш насипаємо 9 ст. л. борошна. Все перемішуємо до однорідності.
По консистенції тісто має вийти як густа сметана.

Сковороду ставимо на мінімальний вогонь і наливаємо трохи олії. Сюди виливаємо підготовлене тісто і рівномірно розподіляємо його по сковороді.
Відразу ж на тісто викладаємо нарізану ковбасу. На ковбасу кладемо кружельця помідора.

Зверху все рясно посипаємо тертим сиром. Сковороду накриваємо кришкою, вогонь ставимо трохи більше за мінімальний. Готуємо піцу приблизно 10 хв.

Піца на сковороді вийшла дуже смачна та ситна. Смачного!

Нове

Популярне