Сьогодні я покажу, як приготувати смачну і при цьому швидку піцу з лаваша. Готується піца дуже швидко і просто, буквально за 20 хвилин, впорається навіть дитина.
Піца виходить неймовірно смачна, з хрумким тістом та соковитою начинкою. Обов’язково рекомендую приготувати.
Інгредієнти:
Приготування:
Лаваш розрізаємо на три однакові прямокутники. Беремо лист, застилаємо пергаментним папером і викладаємо перший лист тонкого лаваша, який ми підготували.
Змащуємо його за допомогою пензлика сметаною і посипаємо тертим сиром.
Зверху кладемо другий лист лаваша, щільно притискаємо і повторюємо те саме. Змащуємо сметаною та посипаємо тертим сиром.
Викладаємо третій (останній лист) лаваша, його ми змащуємо кетчупом або улюбленим соусом для піци.
Потім посипаємо половиною порцією сиру, що залишився, і приступаємо до викладання начинки. Я візьму ковбасу “Салямі”, помідор, болгарський перець та цибулю.
Нарізала все тонкими кружальцями та півкільцями. Насамперед викладаю ковбасу, потім помідори, цибулю та болгарський перець.
Зверху знову шар сиру і можна, якщо хочете, посипати подрібненою зеленню.
Випікаємо при 180 градусах 15 хвилин. Ставимо посередині на режим “верх і низ”.
Піца виходить дуже смачна і при цьому ми її приготували швидко і легко.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…