Сьогодні я покажу, як приготувати смачну і при цьому швидку піцу з лаваша. Готується піца дуже швидко і просто, буквально за 20 хвилин, впорається навіть дитина.
Піца виходить неймовірно смачна, з хрумким тістом та соковитою начинкою. Обов’язково рекомендую приготувати.
Інгредієнти:
- тонкий лаваш – 3 листи
- тертий сир – 150-200 г
- ковбаса – 100 г
- помідори – 1-2 шт.
- болгарський перець – 0,5 шт.
- цибуля – 1 шт.
- сметана – 3 ст.л.
- кетчуп або соус – 2 ст.л.
- зелень
Приготування:
Лаваш розрізаємо на три однакові прямокутники. Беремо лист, застилаємо пергаментним папером і викладаємо перший лист тонкого лаваша, який ми підготували.
Змащуємо його за допомогою пензлика сметаною і посипаємо тертим сиром.
Зверху кладемо другий лист лаваша, щільно притискаємо і повторюємо те саме. Змащуємо сметаною та посипаємо тертим сиром.
Викладаємо третій (останній лист) лаваша, його ми змащуємо кетчупом або улюбленим соусом для піци.
Потім посипаємо половиною порцією сиру, що залишився, і приступаємо до викладання начинки. Я візьму ковбасу “Салямі”, помідор, болгарський перець та цибулю.
Нарізала все тонкими кружальцями та півкільцями. Насамперед викладаю ковбасу, потім помідори, цибулю та болгарський перець.
Зверху знову шар сиру і можна, якщо хочете, посипати подрібненою зеленню.
Випікаємо при 180 градусах 15 хвилин. Ставимо посередині на режим “верх і низ”.
Піца виходить дуже смачна і при цьому ми її приготували швидко і легко.
Смачного!