Пропоную вашій увазі швидкий рецепт глив з ароматною заправкою – дуже проста страва, з якою легко впорається навіть новачок.
Попри те, що це дуже смачно, гриби гливи є одним з найбагатших джерел цинку, який сприяє підтримці імунітету.
Інгредієнти:
Приготування:
Відрізаємо стебла петрушки та максимально дрібно рубаємо листя. Часник також дрібно нарізаємо, і перекладаємо в миску з петрушкою, на смак солимо, перчимо. Для пікантності додаємо кілька кілець пікантного перцю чилі та половину чайної ложки оцту. Заправку ретельно розминаємо (щоб петрушка з часником пустили сік) і наливаємо трохи олії. Гриби розділяємо на невеликі частини і смажимо до готовності на олії. Смажені гливи викладаємо на тарілку, додаємо ароматну заправку і подаємо до столу.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…