Пропоную вашій увазі швидкий рецепт глив з ароматною заправкою – дуже проста страва, з якою легко впорається навіть новачок.
Попри те, що це дуже смачно, гриби гливи є одним з найбагатших джерел цинку, який сприяє підтримці імунітету.
Інгредієнти:
Приготування:
Відрізаємо стебла петрушки та максимально дрібно рубаємо листя. Часник також дрібно нарізаємо, і перекладаємо в миску з петрушкою, на смак солимо, перчимо. Для пікантності додаємо кілька кілець пікантного перцю чилі та половину чайної ложки оцту. Заправку ретельно розминаємо (щоб петрушка з часником пустили сік) і наливаємо трохи олії. Гриби розділяємо на невеликі частини і смажимо до готовності на олії. Смажені гливи викладаємо на тарілку, додаємо ароматну заправку і подаємо до столу.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…