Сьогодні готуємо найніжнішу капустяну запіканку для всієї родини. Рецепт її приготування настільки простий, що ви здивуєтеся.
Інгредієнти:
Заливка:
Приготування:
Капусту нарізаємо та перекладаємо в миску. Моркву натираємо на тертці та відправляємо до капусти у миску. Цибулю нарізаємо чверть кільцями і додаємо до овочів.
Картоплю натираємо на великій тертці та перекладаємо у миску. Болгарський перець нарізаємо кубиком і додаємо до овочів. Овочі перемішуємо у мисці.
Готуємо заливання. Розбиваємо в миску 4 яйця.
Додаємо сіль, перець, 4 столові ложки рослинної олії, 4 столові ложки молока, 2 столові ложки борошна, 2 столові ложки крохмалю, 1 чайну ложку розпушувача і перемішуємо.
Готову заливку виливаємо в овочі та перемішуємо.
Перекладаємо овочі на лист на папір для випічки і відправляємо в духовку при 180 ° С на 30 хвилин.
Поки запіканка готується 100 г сиру натираємо на тертці.
Виймаємо запіканку з духовки та посипаємо сиром.
Посипаємо зверху кунжутом і відправляємо ще у духовку на 10 хвилин.
От і все! Найсмачніша і найніжніша капустяна запіканка готова.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…