Сьогодні готуємо найніжнішу капустяну запіканку для всієї родини. Рецепт її приготування настільки простий, що ви здивуєтеся.
Інгредієнти:
- Капуста – 500 г
- Морква – 1 велика
- Цибуля – 2 шт.
- Картопля – 3 шт.
- Перець – 2 шт.
Заливка:
- Яйця – 4 шт.
- Сіль, перець – за смаком
- Рослинна олія – 4 ст.л.
- Молоко – 4 ст.л.
- Борошно – 2 ст.л.
- Крохмаль – 2 ст.л.
- Розпушувач-1 ч.л.
Приготування:
Капусту нарізаємо та перекладаємо в миску. Моркву натираємо на тертці та відправляємо до капусти у миску. Цибулю нарізаємо чверть кільцями і додаємо до овочів.
Картоплю натираємо на великій тертці та перекладаємо у миску. Болгарський перець нарізаємо кубиком і додаємо до овочів. Овочі перемішуємо у мисці.
Готуємо заливання. Розбиваємо в миску 4 яйця.
Додаємо сіль, перець, 4 столові ложки рослинної олії, 4 столові ложки молока, 2 столові ложки борошна, 2 столові ложки крохмалю, 1 чайну ложку розпушувача і перемішуємо.
Готову заливку виливаємо в овочі та перемішуємо.
Перекладаємо овочі на лист на папір для випічки і відправляємо в духовку при 180 ° С на 30 хвилин.
Поки запіканка готується 100 г сиру натираємо на тертці.
Виймаємо запіканку з духовки та посипаємо сиром.
Посипаємо зверху кунжутом і відправляємо ще у духовку на 10 хвилин.
От і все! Найсмачніша і найніжніша капустяна запіканка готова.
Смачного!