Нове

Швидка і дуже смачна запіканка з капусти: смачнішої ви ще не куштували

Сьогодні готуємо найніжнішу капустяну запіканку для всієї родини. Рецепт її приготування настільки простий, що ви здивуєтеся.

Інгредієнти:

  • Капуста – 500 г
  • Морква – 1 велика
  • Цибуля – 2 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Перець – 2 шт.

Заливка:

  • Яйця – 4 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинна олія – 4 ст.л.
  • Молоко – 4 ст.л.
  • Борошно – 2 ст.л.
  • Крохмаль – 2 ст.л.
  • Розпушувач-1 ч.л.

Приготування:

Капусту нарізаємо та перекладаємо в миску. Моркву натираємо на тертці та відправляємо до капусти у миску. Цибулю нарізаємо чверть кільцями і додаємо до овочів.

Картоплю натираємо на великій тертці та перекладаємо у миску. Болгарський перець нарізаємо кубиком і додаємо до овочів. Овочі перемішуємо у мисці.

Готуємо заливання. Розбиваємо в миску 4 яйця.

Додаємо сіль, перець, 4 столові ложки рослинної олії, 4 столові ложки молока, 2 столові ложки борошна, 2 столові ложки крохмалю, 1 чайну ложку розпушувача і перемішуємо.

Готову заливку виливаємо в овочі та перемішуємо.

Перекладаємо овочі на лист на папір для випічки і відправляємо в духовку при 180 ° С на 30 хвилин.

Поки запіканка готується 100 г сиру натираємо на тертці.

Виймаємо запіканку з духовки та посипаємо сиром.

Посипаємо зверху кунжутом і відправляємо ще у духовку на 10 хвилин.

От і все! Найсмачніша і найніжніша капустяна запіканка готова.

Смачного!

Нове

Популярне