Рецепти

Штрудель з лаваша з яблуками! Неймовірно смачний, з’їли за 5 хвилин

Якщо ви хочете приготувати що-небудь смачненьке до чаю, але не хочеться возитися з тістом, то цей рецепт яблучного штруделя з лаваша саме для вас!

Інгредієнти:

  • Лаваш вірменський тонкий – 1 шт.
  • Яблука – 3-4 шт.
  • Ізюм – 80 г
  • Масло вершкове – 10-15 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 2-3 ст. л.
  • Кориця – за бажанням
  • Вода – 50 мл

Приготування:

  • Яблука добре вимити, видалити насіння і нарізати невеликими кубиками.
  • Ізюм вимити, залити окропом і залишити на 3-5 хвилин
  • Вершкове масло розтопити на сковороді.
  • Відправляємо на сковороду яблука і обсмажуємо кілька хвилин.
  • Зливаємо воду з родзинок і додаємо до яблук. Додаємо цукор, воду і тушкуємо яблука до повного випаровування рідини.
  • За бажанням можна додати корицю.
  • Лаваш змастити збитим яйцем викласти приготовану начинку.
  • І загорнути в рулет підгинаючи краї.
  • Рулет викласти на деко застелений пергаментним папером. Випікаємо в духовці 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

Смачного!

Також читайте: ДУЖЕ СМАЧНИЙ І ШВИДКИЙ ДЕСЕРТ З ЛАВАША ЗА 10 ХВИЛИН

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…