Готуємо брауні з сиром та малиною. Тісто з насиченим шоколадним смаком, сирний прошарок та свіжа кислинка малини.
Інгредієнти:
Сирний шар:
Всі інгредієнти з’єдную та пробиваю блендером в однорідну гладку масу.
Тісто:
Приготування:
Шоколад із вершковим маслом розтоплюю на невисокій температурі, до однорідності. Можна у мікрохвильовій печі. Залишаю охолонути.
Яйця з цукром збиваю 5-7 хвилин у пишну стійку масу. Вливаю охолоджену шоколадну суміш. Перемішую.
Борошно змішую з розпушувачем та какао-порошком. Просіюю в миску і перемішую лопаткою.
Половину тіста викладаю у форму та розрівнюю.
* Форма у мене розміром 20 * 20 см, застелила пергаментом. Можна взяти круглу діаметром 24-25 см
Зверху сирну масу. Розрівнюю. І малина.
Другу половину тіста я переклала в мішок і відсаджую на малину. Так зручно, бо тісто досить густе. Можна використовувати і звичайний пакет.
Переношу форму в духовку розігріту до 180° і випікаю 50-60 хвилин, залежно від розміру форми.
Важливо брауні не пересушити. Готовність перевіряю зубочисткою, вона має виходити вологою, але без залишків сирого тіста.
Залишаю брауні охолонути у формі. Аромат неймовірний!
Вологе тісто з насиченим шоколадним смаком, ніжна сирна начинка та кислинка малини!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…