Готуємо брауні з сиром та малиною. Тісто з насиченим шоколадним смаком, сирний прошарок та свіжа кислинка малини.
Інгредієнти:
Сирний шар:
Всі інгредієнти з’єдную та пробиваю блендером в однорідну гладку масу.
Тісто:
Приготування:
Шоколад із вершковим маслом розтоплюю на невисокій температурі, до однорідності. Можна у мікрохвильовій печі. Залишаю охолонути.
Яйця з цукром збиваю 5-7 хвилин у пишну стійку масу. Вливаю охолоджену шоколадну суміш. Перемішую.
Борошно змішую з розпушувачем та какао-порошком. Просіюю в миску і перемішую лопаткою.
Половину тіста викладаю у форму та розрівнюю.
* Форма у мене розміром 20 * 20 см, застелила пергаментом. Можна взяти круглу діаметром 24-25 см
Зверху сирну масу. Розрівнюю. І малина.
Другу половину тіста я переклала в мішок і відсаджую на малину. Так зручно, бо тісто досить густе. Можна використовувати і звичайний пакет.
Переношу форму в духовку розігріту до 180° і випікаю 50-60 хвилин, залежно від розміру форми.
Важливо брауні не пересушити. Готовність перевіряю зубочисткою, вона має виходити вологою, але без залишків сирого тіста.
Залишаю брауні охолонути у формі. Аромат неймовірний!
Вологе тісто з насиченим шоколадним смаком, ніжна сирна начинка та кислинка малини!
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…