Готуємо брауні з сиром та малиною. Тісто з насиченим шоколадним смаком, сирний прошарок та свіжа кислинка малини.
Інгредієнти:
Сирний шар:
- 300 г сиру
- 3 ст.л. цукру
- 1 яйце
- ваніль або 1 ч.л. ванільного цукру
Всі інгредієнти з’єдную та пробиваю блендером в однорідну гладку масу.
Тісто:
- 150 г борошна
- 100 г темного шоколаду
- 100 г вершкового масла
- 100 цукру
- 2 яйця
- 1 ст. л. какао – порошку
- 2 ч.л. розпушувача
- Ще знадобиться 100-150 г малини, свіжої чи замороженої.
Приготування:
Шоколад із вершковим маслом розтоплюю на невисокій температурі, до однорідності. Можна у мікрохвильовій печі. Залишаю охолонути.
Яйця з цукром збиваю 5-7 хвилин у пишну стійку масу. Вливаю охолоджену шоколадну суміш. Перемішую.
Борошно змішую з розпушувачем та какао-порошком. Просіюю в миску і перемішую лопаткою.
Половину тіста викладаю у форму та розрівнюю.
* Форма у мене розміром 20 * 20 см, застелила пергаментом. Можна взяти круглу діаметром 24-25 см
Зверху сирну масу. Розрівнюю. І малина.
Другу половину тіста я переклала в мішок і відсаджую на малину. Так зручно, бо тісто досить густе. Можна використовувати і звичайний пакет.
Переношу форму в духовку розігріту до 180° і випікаю 50-60 хвилин, залежно від розміру форми.
Важливо брауні не пересушити. Готовність перевіряю зубочисткою, вона має виходити вологою, але без залишків сирого тіста.
Залишаю брауні охолонути у формі. Аромат неймовірний!
Вологе тісто з насиченим шоколадним смаком, ніжна сирна начинка та кислинка малини!