Готується “на раз, два, три”, з мінімальних та недорогих продуктів.
Продукти:
Тісто
Шоколадна глазур
Інгредієнти:
У тарілку викладаємо вершкове масло і збиваємо міксером.
Додаємо цукор та ще раз збиваємо, паралельно вливаючи яйця.
Додаємо цедру апельсина, сік апельсина та збиваємо міксером.
Змішуємо борошно, розпушувач, какао-порошок і поступово просіюємо до яєчної маси. Перемішуємо лопаткою.
Форму для кексу змащуємо вершковим маслом та присипаємо какао-порошком. Викладаємо тісто і ставимо в духовку на 50 хвилин, при температурі 160 градусів.
У сотейник викладаємо молочний шоколад та вершкове масло. Наливаємо сік апельсина та розтоплюємо на слабкому вогні, помішуючи.
Поливаємо готовий кекс. Прикрашаємо цедрою апельсина.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…