Нове

Шоколадний десерт без желатину та духовки

Ніжний, смачний і просто тане в роті шоколадний десерт до чаю. Готується дуже легко та швидко (без желатину та духовки). Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Агар-агар – 7 г
  • Какао – 15 г
  • Молоко – 100 мл + 650 мл
  • Вершкове масло – 75 г
  • Борошно – 75 г
  • Цукор – 75 г
  • Чорний шоколад – 100 г

Приготування:

У глибоке блюдо насипаємо агар-агар, порошок какао і поступово вливаємо молоко. Добре все перемішуємо віночком.

У каструлю викладаємо вершкове масло та розтоплюємо на повільному вогні.

Насипаємо борошно, ретельно перемішуємо і поступово наливаємо молоко.

Знімаємо з вогню та через сито вливаємо шоколадну масу. Додаємо цукровий пісок і добре все перемішуємо.

Ставимо на плиту і варимо на повільному вогні, постійно помішуючи.

Викладаємо часточки темного шоколаду, перемішуємо.

Вливаємо у форму з пергаментом розміром 10 на 20 сантиметрів. Забираємо в холодильник на дві години.

Витягаємо з форми та посипаємо какао порошком.

Смачного!

Нове

Популярне