Смачний шоколадний десерт готується буквально за 5 хвилин, без духовки та метушні.
Інгредієнти:
Приготування:
Желатин заливаємо водою, добре перемішуємо та залишаємо на 5-10 хвилин.
У сотейник наливаємо молоко, додаємо цукор та перемішуємо. Нагріваємо до утворення пари.
Викладаємо желатин і добре перемішуємо до розчинення. Вливаємо половину в десертні форми (склянки) та ставимо в холодильник до застигання.
В іншу половину молока додаємо шоколад і ретельно перемішуємо до розчинення.
Вливаємо у формочки (поверх застиглого молока). Забираємо в холодильник до застигання. Прикрашаємо какао-порошком та подаємо до столу!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…