Смачний шоколадний десерт готується буквально за 5 хвилин, без духовки та метушні.
Інгредієнти:
- Желатин – 10 г + вода – 50 г
- Молоко – 500 мл
- Цукровий пісок – 50 г
- Шоколад – 40 г
- Какао-порошок – для прикраси
Приготування:
Желатин заливаємо водою, добре перемішуємо та залишаємо на 5-10 хвилин.
У сотейник наливаємо молоко, додаємо цукор та перемішуємо. Нагріваємо до утворення пари.
Викладаємо желатин і добре перемішуємо до розчинення. Вливаємо половину в десертні форми (склянки) та ставимо в холодильник до застигання.
В іншу половину молока додаємо шоколад і ретельно перемішуємо до розчинення.
Вливаємо у формочки (поверх застиглого молока). Забираємо в холодильник до застигання. Прикрашаємо какао-порошком та подаємо до столу!
Смачного!