Рецепти

Шоколадне масло

Це шоколадне масло – не тільки прекрасний спосіб додати аромат та смак шоколаду до Ваших страв, але й корисний компонент для сніданків та десертів. Завдяки м’якому вершкового смаку, збагаченому нотками какао та ванілі, це масло стане чудовим додатком до тостів, булочок, а також використовується як начинка для пирогів та млинців.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 200 г
  • Какао-порошок – 2 ст. л
  • Цукрова пудра – 3 ст. л
  • Ваніль – на смак

Приготування:

Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до пом’якшення. Збити його вінчиком, ввести цукрову пудру, розмішати, додати ваніль та какао-порошок, ложкою розтерти до однорідності, перекласти в силіконову форму і відправити на 15 хв у морозильник. Потім перекласти масло з форм у посудини для зберігання та відправити у холодильник.

Останні новини

Сестра Софії Ротару розповіла про плани співачки, щодо концертів

Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…

MamaRika зізналась про проблеми з алкоголем у минулому

Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…

Смачна буженина з індички

Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…

Смачний та легкий десерт з кефіру та желатину

Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…

Смачний молочний чай з корицею

Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…