Це шоколадне масло – не тільки прекрасний спосіб додати аромат та смак шоколаду до Ваших страв, але й корисний компонент для сніданків та десертів. Завдяки м’якому вершкового смаку, збагаченому нотками какао та ванілі, це масло стане чудовим додатком до тостів, булочок, а також використовується як начинка для пирогів та млинців.
Інгредієнти:
Приготування:
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до пом’якшення. Збити його вінчиком, ввести цукрову пудру, розмішати, додати ваніль та какао-порошок, ложкою розтерти до однорідності, перекласти в силіконову форму і відправити на 15 хв у морозильник. Потім перекласти масло з форм у посудини для зберігання та відправити у холодильник.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…