Це шоколадне масло – не тільки прекрасний спосіб додати аромат та смак шоколаду до Ваших страв, але й корисний компонент для сніданків та десертів. Завдяки м’якому вершкового смаку, збагаченому нотками какао та ванілі, це масло стане чудовим додатком до тостів, булочок, а також використовується як начинка для пирогів та млинців.
Інгредієнти:
- Вершкове масло – 200 г
- Какао-порошок – 2 ст. л
- Цукрова пудра – 3 ст. л
- Ваніль – на смак
Приготування:
Вершкове масло залишити при кімнатній температурі до пом’якшення. Збити його вінчиком, ввести цукрову пудру, розмішати, додати ваніль та какао-порошок, ложкою розтерти до однорідності, перекласти в силіконову форму і відправити на 15 хв у морозильник. Потім перекласти масло з форм у посудини для зберігання та відправити у холодильник.