Капустяні шніцелі – смачне перекушування з недорогих інгредієнтів, яким можна нагодувати всю родину! Приготувати дуже легко, без зайвої метушні. Якщо ще не куштували – дуже рекомендую!
Інгредієнти:
Приготування:
Капусту дрібно шаткуємо і перекладаємо в каструлю. Додаємо трохи солі та заливаємо водою. Накриваємо кришкою і варимо 25 хвилин (поки капуста не стане м’якою). Зливаємо воду.
У глибоку тарілку розбиваємо яйця та збиваємо віночком. Всипаємо борошно і перемішуємо віночком.
Викладаємо варену капусту солимо і перчимо до смаку. Добре все перемішуємо.
Викладаємо тісто за допомогою ложки на розігріту сковороду з олією. Смажимо під кришкою на середньому вогні до золотистої скоринки (з обох боків).
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…