Капустяні шніцелі – смачне перекушування з недорогих інгредієнтів, яким можна нагодувати всю родину! Приготувати дуже легко, без зайвої метушні. Якщо ще не куштували – дуже рекомендую!
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 7 штук
- Борошно пшеничне – 7 столових ложок
- Капуста білокачанна – 1,5 кілограма
- Чорний мелений перець та сіль – на смак
- Рослинна олія – для смаження
Приготування:
Капусту дрібно шаткуємо і перекладаємо в каструлю. Додаємо трохи солі та заливаємо водою. Накриваємо кришкою і варимо 25 хвилин (поки капуста не стане м’якою). Зливаємо воду.
У глибоку тарілку розбиваємо яйця та збиваємо віночком. Всипаємо борошно і перемішуємо віночком.
Викладаємо варену капусту солимо і перчимо до смаку. Добре все перемішуємо.
Викладаємо тісто за допомогою ложки на розігріту сковороду з олією. Смажимо під кришкою на середньому вогні до золотистої скоринки (з обох боків).
Смачного!