Нове

Шніцель з капусти – бюджетне частування, яке готується швидко і абсолютно без клопоту

Капустяні шніцелі – смачне перекушування з недорогих інгредієнтів, яким можна нагодувати всю родину! Приготувати дуже легко, без зайвої метушні. Якщо ще не куштували – дуже рекомендую!

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 7 штук
  • Борошно пшеничне – 7 столових ложок
  • Капуста білокачанна – 1,5 кілограма
  • Чорний мелений перець та сіль – на смак
  • Рослинна олія – для смаження

Приготування:

Капусту дрібно шаткуємо і перекладаємо в каструлю. Додаємо трохи солі та заливаємо водою. Накриваємо кришкою і варимо 25 хвилин (поки капуста не стане м’якою). Зливаємо воду.

У глибоку тарілку розбиваємо яйця та збиваємо віночком. Всипаємо борошно і перемішуємо віночком.

Викладаємо варену капусту солимо і перчимо до смаку. Добре все перемішуємо.

Викладаємо тісто за допомогою ложки на розігріту сковороду з олією. Смажимо під кришкою на середньому вогні до золотистої скоринки (з обох боків).

Смачного!

Нове

Популярне