Можна відразу наготувати більше і заморозити, місця багато не займають, швидко розморожуються, будь-якої миті для господині просто знахідка.
Інгредієнти:
Приготування:
Приготуємо капустяне листя як на голубці, розбираємо качан будь-яким зручним для вас способом.
М’ясо і цибулю перекрутимо на м’ясорубці, додамо сіль, перець, червону паприку, молоко і добре перемішаємо. Фарш готовий.
В одну миску додаємо борошно і крохмаль і дрібку солі. В іншій мисці збиваємо яйця.
Робимо заготовки з капустяного листя з фаршем. Беремо одну заготовку обвалюємо в борошні, потім у яйці і нарешті в сухарях.
Смажимо на сковороді з двох сторін до золотистого кольору по 2-3 хвилини з кожного боку.
Як я вже казала, можна за раз приготувати багато, заморозити, а при необхідності діставати і готувати.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…