Можна відразу наготувати більше і заморозити, місця багато не займають, швидко розморожуються, будь-якої миті для господині просто знахідка.
Інгредієнти:
Приготування:
Приготуємо капустяне листя як на голубці, розбираємо качан будь-яким зручним для вас способом.
М’ясо і цибулю перекрутимо на м’ясорубці, додамо сіль, перець, червону паприку, молоко і добре перемішаємо. Фарш готовий.
В одну миску додаємо борошно і крохмаль і дрібку солі. В іншій мисці збиваємо яйця.
Робимо заготовки з капустяного листя з фаршем. Беремо одну заготовку обвалюємо в борошні, потім у яйці і нарешті в сухарях.
Смажимо на сковороді з двох сторін до золотистого кольору по 2-3 хвилини з кожного боку.
Як я вже казала, можна за раз приготувати багато, заморозити, а при необхідності діставати і готувати.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…