Можна відразу наготувати більше і заморозити, місця багато не займають, швидко розморожуються, будь-якої миті для господині просто знахідка.
Інгредієнти:
- капуста -1 качан
- фарш -500 г
- сіль -1/2 ч.л
- чорний перець – на смак
- червона паприка – на смак
- цибуля -150 г
- молоко -80 мл
- яйця -3-4 шт
- борошно -100 г
- крохмаль картопляний -1 ст.л
- сіль
- панірувальні сухарі
Приготування:
Приготуємо капустяне листя як на голубці, розбираємо качан будь-яким зручним для вас способом.
М’ясо і цибулю перекрутимо на м’ясорубці, додамо сіль, перець, червону паприку, молоко і добре перемішаємо. Фарш готовий.
В одну миску додаємо борошно і крохмаль і дрібку солі. В іншій мисці збиваємо яйця.
Робимо заготовки з капустяного листя з фаршем. Беремо одну заготовку обвалюємо в борошні, потім у яйці і нарешті в сухарях.
Смажимо на сковороді з двох сторін до золотистого кольору по 2-3 хвилини з кожного боку.
Як я вже казала, можна за раз приготувати багато, заморозити, а при необхідності діставати і готувати.
Смачного!