Нове

Шніцель із капусти: виходить дуже смачно і готується набагато простіше

Можна відразу наготувати більше і заморозити, місця багато не займають, швидко розморожуються, будь-якої миті для господині просто знахідка.

Інгредієнти:

  • капуста -1 качан
  • фарш -500 г
  • сіль -1/2 ч.л
  • чорний перець – на смак
  • червона паприка – на смак
  • цибуля -150 г
  • молоко -80 мл
  • яйця -3-4 шт
  • борошно -100 г
  • крохмаль картопляний -1 ст.л
  • сіль
  • панірувальні сухарі

Приготування:

Приготуємо капустяне листя як на голубці, розбираємо качан будь-яким зручним для вас способом.

М’ясо і цибулю перекрутимо на м’ясорубці, додамо сіль, перець, червону паприку, молоко і добре перемішаємо. Фарш готовий.

В одну миску додаємо борошно і крохмаль і дрібку солі. В іншій мисці збиваємо яйця.

Робимо заготовки з капустяного листя з фаршем. Беремо одну заготовку обвалюємо в борошні, потім у яйці і нарешті в сухарях.

Смажимо на сковороді з двох сторін до золотистого кольору по 2-3 хвилини з кожного боку.

Як я вже казала, можна за раз приготувати багато, заморозити, а при необхідності діставати і готувати.

Смачного!

Нове

Популярне