Ніжна картопля у вершковому соусі, а якщо ще й з беконом, то просто чудово. Але і без м’яса виходить дуже смачно.
Інгредієнти:
Приготування:
Отже, нарізаємо півкільцями цибулю. Злегка обсмажуємо її на вершковому маслі.
Додаємо до цибулі подрібнений часник. Дрібку солі та цукру, перемішуємо. Далі йде столова ложка борошна. Обсмажуємо кілька хвилин.
Вливаємо молоко кімнатної температури. Сіль, перець за смаком. Дрібка мускатного горіха за бажанням. Готуємо до загусання. Періодично перемішуємо.
Очищену картоплю нарізаємо за допомогою терки для овочів. Або ножем досить тонкими кружальцями. Солимо, перчимо до смаку. Змащуємо форму для випікання вершковим маслом або олією. Викладаємо картоплю та заливаємо соусом.
Накриваємо блюдо фольгою. Відправляємо в духовку приблизно на 60 хвилин.
Коли картопля стане м’якою, прибираємо фольгу і викладаємо на неї обсмажений сирокопчений бекон.
Можна додати натертий на великій тертці сир, але необов’язково. Відправляємо до духовки на 5 хвилин.
Смачна вишукана страва готова.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…