Шаурма давно має попит у ресторанних закладах. І ціна в неї досить хороша. Раніше ми її часто купували, а тепер готую її вдома, оскільки готувати її простіше простого. Ділюсь рецептом, адже вдома завжди смачніше.
Інгредієнти:
Приготування:
М’ясо ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо на олії до золотої скоринки, солимо і перчимо.
Дрібно шаткуємо капусту, ріжемо огірки, помідори, болгарський перець (соломкою або півкільцями). Дрібно рубаємо зелень.
Робимо соус із сметани: для цього додаємо в сметану видавлений через прес часник, солимо перчимо і перемішуємо.
Додаємо до нарізаних інгредієнтів сметанний соус та кетчуп, добре перемішуємо.
Розгортаємо листи лаваша. Я кожен аркуш розрізала навпіл на дві частини. Кладемо на середину лаваша начинку і загортаємо. У результаті вийшло 6 штук готової шаурми.
Далі загортаємо шаурму у фольгу, викладаємо на лист, відправляємо в розігріту духовку на 5 хвилин.
Грецька шаурма готова.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…