Нове

Шаурма “Грецька” в домашніх умовах

Шаурма давно має попит у ресторанних закладах. І ціна в неї досить хороша. Раніше ми її часто купували, а тепер готую її вдома, оскільки готувати її простіше простого. Ділюсь рецептом, адже вдома завжди смачніше.

Інгредієнти:

  • М’ясо – 400 г (свинина чи курка)
  • Капуста пекінська – 1\2 виделка
  • Огірки – 2 шт
  • Помідор – 1 шт
  • Болгарський перець – 1\2 шт
  • зелень
  • Сметана – 6 ст.л.
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль за смаком
  • Кетчуп – 4 ст.л.
  • Лаваш – 3 аркуші

Приготування:

М’ясо ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо на олії до золотої скоринки, солимо і перчимо.

Дрібно шаткуємо капусту, ріжемо огірки, помідори, болгарський перець (соломкою або півкільцями). Дрібно рубаємо зелень.

Робимо соус із сметани: для цього додаємо в сметану видавлений через прес часник, солимо перчимо і перемішуємо.

Додаємо до нарізаних інгредієнтів сметанний соус та кетчуп, добре перемішуємо.

Розгортаємо листи лаваша. Я кожен аркуш розрізала навпіл на дві частини. Кладемо на середину лаваша начинку і загортаємо. У результаті вийшло 6 штук готової шаурми.

Далі загортаємо шаурму у фольгу, викладаємо на лист, відправляємо в розігріту духовку на 5 хвилин.

Грецька шаурма готова.

Смачного!

Нове

Популярне