Пиріг виходить не просто смачним, а дивовижно смачним. Для його приготування потрібно лише кілька хвилин. Змінюючи сорти яблук, змінюється смак пирога, так що його смак ніколи не набридне.
Інгредієнти:
- Яблука – 3 шт.
- Яйця – 3 шт.
- Борошно – 1 склянка
- Цукор – 0,5 склянки
- Горіхи волоські – 0,5 склянки
- Ванілін – на кінчику ножа
- Масло – для змащування форми
Приготування:
- Помийте яблука. Очистіть їх від серцевини і шкірки. Наріжте часточками товщиною 0,5 см.
- Збийте вінчиком яйця з цукром. Додайте борошно і ванілін (можна ванільний цукор) і добре перемішайте, щоб не було грудочок. В кінці додайте яблука і горіхи. Ще раз перемішайте ложкою.
- Розігрійте духовку до 180 С. Невелику форму змажте маслом. Перекладіть тісто в форму, розрівняйте ложкою і запікайте близько 30 хвилин. Готовність перевіряйте дерев’яною паличкою.
Смачного!
Також читайте: ЯБЛУЧНИЙ КРАМБЛ – ДОМАШНІЙ РЕЦЕПТ