Простий і дуже смачний рецепт для тих, хто не має багато часу на готування. Тож пішли готувати.
Інгредієнти:
Приготування:
Насамперед куряче філе розрізаємо вздовж на дві частини. Потім кожен шматочок трохи відбиваємо з двох сторін.
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, а картоплю тонкими кружальцями.
Змащуємо лист рослинною олією і відправляємо туди нашу нарізану цибулю. Цибулевий аромат просочить м’ясо і зробить його особливо апетитним.
Якщо не любите цибулю, замість неї покладіть кружечки картоплі. На цибулю викладаємо курячі грудки, підсолюємо, додаємо перець і спеції для курки за смаком.
Зверху шар картоплі, додаємо сіль, чорний перець, зверху поливаємо олією приблизно одну столову ложку.
Тепер залишилося приготувати сирний соус: натираємо на великій тертці сир, додаємо сюди 3 столові ложки сметани та 3 столові ложки майонезу.
Майонез та сметану можна замінити на йогурт. Додаємо 2 зубчики часнику і все добре перемішуємо. Залишилося викласти сирну масу поверх картоплі та розрівняти.
Коли все готове, ставимо в розігріту духовку і готуємо при 180 градусів до готовності картоплі приблизно 35-40 хвилин. Орієнтуйтеся за духовкою.
Страва готова, посипаємо нарізаною зеленню та подаємо зі свіжими овочами. М’ясо грудки на такій подушці цибулі виходить дуже соковите і дуже смачне.
При бажанні можна також додати шар помідорів і печериць.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…