Нове

Салат з консервованого лосося з яйцем і сиром

Пропонуємо рецепт простого, але дуже смачного салату. Головним компонентом є консервований лосось, саме він задає основний смак салату. Крім консервів, використовується невелика кількість продуктів, що дозволяє не затьмарити смак консервованого лосося. Для пікантності і гостроти в смаку цибуля маринується в оцті, він надає салату легку кислинку. Продукти викладаються шарами, для цього краще використовувати формувальне кільце. При розкладці інгредієнти не приживаються, тому салат виглядає повітряним і апетитним. Вийде легкий, і водночас ситний салат.

Інгредієнти:

  • Лосось консервований – 1 банка
  • Сир твердий – 100 г.
  • Яйце – 2 шт.
  • Майонез – за смаком
  • Цибуля – 0,5-1шт.
  • Вода – 100 мл.
  • Оцет – 1 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

  • Приготуйте всі необхідні продукти за списком.
  • В першу чергу замаринуйте цибулю. Наріжте дрібними кубиками, помістіть в глибоку ємність, залийте оцтом, додайте сіль, трохи води. Цибулю маринують 10-15 хвилин, в цей час приготуйте інші компоненти для салату.
  • Консервований лосось повністю відокремити від олії, в якій знаходилися консерви. Трохи роздавите їх виделкою.
  • Яйця заздалегідь відваріть “круто”, очистіть і натріть на великій тертці.
  • На плоску тарілку встановіть невелике формувальне кільце. Нижнім шаром викладіть консервований лосось, злегка притискаючи його ложкою.
  • Мариновану цибулю відкиньте на сито, щоб стекла вся рідина, після пересипте її до консерви.
  • Далі викладіть терті яйця, змастіть їх майонезом, злегка присипте сіллю.
  • Твердий сир натріть на великій тертці, покладіть наступним шаром.
  • Зверху зробіть смужки з майонезу. Зелену цибулю промийте, наріжте навскоси невеликими кільцями. Цибулею посипте верхівку салату.
  • Салат готовий до подачі на стіл.

Смачного!

Нове

Популярне