Салат з баклажанів дуже смачний та незвичайний. Баклажани тут замінюють гриби, ніхто з гостей навіть не здогадається про таку заміну. Отже, у вас є можливість приємно всіх здивувати.
Інгредієнти:
Приготування:
Нарізати баклажани соломкою, посолити і залишити на 20-30 хвилин, щоб позбавитися гіркоти, після чого злити рідину, яка з них виділиться.
Поки чекаємо на баклажани – можна не марнувати час і замаринувати цибулю. Нарізати на четвертинки, перекласти в мисочку, посолити, додати цукор і залити окропом. Залишити на 15-20 хвилин.
Дно сковорідки покрити олією, і коли вона розігріється, обсмажити баклажани хвилин 7 до готовності, перемішуючи час від часу. Смажені баклажани викласти на тарілку, щоб вони швидше остигли.
Варені яйця нарізати соломкою та викласти у глибоку миску. Туди ж перекласти охолоджені баклажани. Злити воду з цибулі, додати мариновану цибульку до яєць і баклажанів. Посолити, поперчити, заправити майонезом та перемішати.
Якщо вам здається, що чогось не вистачає – можете видавити зубчик часнику або всипати половину чайної ложки сухого часнику. Також у цей салат чудово підійдуть мариновані огірочки (1-2 невеликих, нарізаних соломкою).
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…