Продукти найпростіші, ідеально поєднуються і якщо не знати, то можна подумати, що це салат із грибами, а не з баклажанами, які є основним інгредієнтом.
Інгредієнти:
Приготування:
Відварити яйця та швидко замаринувати цибулю. Для цього нарізати її на 4 частини, засипати в глибоку тарілочку і залити гарячою водою розмішаною з цукром, сіллю і оцтом. Залишити на 10 хвилин.
Баклажани почистити, нарізати соломкою чи кубиками. Пересипати сіллю і залишити на 20 хвилин, після чого промити і обсмажити з невеликою кількістю олії на сковорідці, сильному вогні протягом 5-7 хвилин при постійному помішуванні.
Відварені круто яйця почистити і нарізати соломкою. З цибулі добре злити рідину.
У салатник викласти, цибулю, яйця, баклажани. Посолити трохи до смаку, поперчити. Заправити майонезом та перемішати.
Обов’язково дайте салату охолонути, так він просочиться і стане набагато смачніше. Також добре підходить у цей салат трохи свіжої дрібно нарізаної зелені.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…