Даний салат яскравий приклад того, як з невеликої кількості продуктів можна приготувати смачне і ситне блюдо, при цьому досить швидко. Баклажани в салатах гармонійно поєднуються з вареними яйцями, консервованим горошком і зеленою цибулею. Заправляється салат майонезом або сметаною на вибір, також можна з’єднати ці два соуси. Для пікантності використовується трохи часнику.
Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани очистіть від шкірки, промийте, м’якоть наріжте кубиками середнього розміру. Сковороду розігрійте, влийте олію.
Баклажани посоліть, смажте на середньому вогні 5-7 хвилин до готовності. Після смаження овоч остудіть.
Яйця відварити “круто”, очистіть, наріжте великими кубиками, з’єднайте з баклажанами в глибокій ємності.
Консервований зелений горошок з банки перекиньте в сито, щоб стік маринад, після горошок додайте до баклажанів і яєць.
Пір’я зеленої цибулі наріжте кільцями, закиньте в основний склад.
Салат заправте майонезом, присипте меленим перцем і сіллю, додайте подрібнений часник. При бажанні майонез можна перемішати зі сметаною.
Суміш ретельно перемішайте, щоб соус огорнув кожен елемент.
Перекладіть салат в тарілку для подачі.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…