Приготуємо смачний салат всього з 4-х інгредієнтів – шинка, квасоля, яйця, цибуля. Поєднання продуктів виходить гармонійним, салат досить соковитий, присутня приємна кислинка маринованої цибулі. З яєць ми приготуємо яєчні млинці, які чудово підходять для салатів. Стручкову квасолю можна використовувати свіжу або заморожену. Беріть рецепт на замітку, адже такий салат відмінно підійде для свята і на кожен день.
Інгредієнти:
- Цибуля – 1 шт.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Стручкова квасоля – 200 г
- Шинка – 150 г
- Майонез – 2 ст.л.
- Сіль, перець – за смаком
- Вода – 50 мл
- Оцет 6% – 50 мл
- Цукор – 1 ч.л.
Приготування:
Насамперед підготуйте продукти. Очистіть синю цибулину середнього розміру, наріжте цибулю півкільцями і перекладіть в глибоку миску. Додайте до цибулі воду, оцет, цукор і сіль за смаком. Перемішайте і маринуйте цибулю 10-15 хвилин, після маринад злийте, цибулю злегка відіжміть.
У глибокій мисці збовтайте курячі яйця з дрібкою солі.
Сковороду розігрійте і змастіть злегка рослинною олією. Влийте в сковороду трохи яєчної маси і смажте тонкий млинець по 15-20 секунд з кожної сторони. Всього підсмажте 2-3 млинці – залежить від діаметра вашої сковороди.
Шинку наріжте невеликими смужками.
Стручкову квасолю опустіть в киплячу воду, варіть три хвилини, після перекладіть в холодну воду і остудіть. Після воду злийте.
Яєчні млинці покладіть один на одного, згорніть рулетиком і наріжте тонкими смужками.
Всі підготовлені інгредієнти перекладіть в глибокий салатник – мариновану цибулю, яєчні рулетики, шинку і квасолю. Заправте салат майонезом, додайте сіль і перець за смаком.
Перемішайте все, зніміть пробу і подавайте салат до столу.
Смачного!